Maandag 2 november en dinsdag 3 november ontvangen ruim 9000 huishoudens met een huurwoning een brief en een flyer van de gemeente. In deze brief zit een waardebon twv €70,-. waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energie besparing in de woning. Dit kan online maar ook bij de lokale bouwmarkten in Rheden. De bon heeft een unieke code en is gekoppeld aan het woonadres.

Er is helaas niet voor alle huishoudens budget, dus op=op.

Medio januari 2022 start de actie voor huishoudens met een koopwoning.

De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekop, tochtstrip of ledlampen.

Lastig kiezen? In de webshop kun je ook voor de energiebespaarbox kiezen. Hierin zitten producten die altijd van pas komen.

De waardebon inwisselen is heel simpel:Ga naar www.watisjouwrheden.nl/waardebon en check welke energie besparende producten je kunt kopen met deze waardebon

Via de webshop kun je rechtstreeks energie besparende producten kopen en betalen met de waardebon. De producten worden thuis gestuurd.

Of koop bij een lokale bouwmarkt en vraag het aankoopbedrag terug via www.watisjouwrheden.nl/waardebon

Op de website www.watisjouwrheden.nl/waardebon is meer informatie te vinden over deze waardebon, welke producten kun je ermee aanschaffen, hoeveel budget is er maar ook over verduurzaming van je woning en wat mag je als je in een monumentale woning woont (en waar moet je op letten).