ELMG is er voor al jouw vragen met betrekking tot energie besparen en het opwekken van duurzame energie. Als je, bijvoorbeeld naar aanleiding van een woonwensenscan, beter weet wat je aan jouw woning kunt doen dan ben je er nog niet. Want bij welke leverancier kun je bijvoorbeeld het beste je zonnepanelen kopen? Precies om je daarbij te helpen heeft Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) het initiatief genomen om Lokaal Duurzaam Collectief op te richten.

Het doel van Lokaal Duurzaam Collectief is om de keuze uit de vele aanbieders van zonnepanelen makkelijk te maken. REIJE is een onafhankelijke burgercoöperatie zonder winstoogmerk en haar medewerkers voeren ook het ELMG uit. REIJE kent de lokale bedrijven waar goede ervaringen mee zijn opgedaan. REIJE houdt de klanttevredenheid daarbij goed in de gaten. Door met lokale bedrijven te werken bent u verzekerd van goede service en een aanspreekpunt bij u om de hoek.

De bedrijven die zonnestroominstallaties leveren in de regio Arnhem worden beoordeeld op een aantal criteria. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en vakkundige installatie staan daarbij voorop. De bedrijven moeten lid zijn van de branchevereniging Techniek Nederland en voldoen aan strenge landelijke (veiligheids-)eisen. De bedrijven die als beste uit de bus zijn gekomen zijn Frisse Energie uit Arnhem, Atama uit Elst en Copernico zonne-energie uit Oosterbeek. Deze bedrijven maken nu onderdeel uit van Lokaal Duurzaam Collectief.

Lokaal Duurzaam Collectief onderscheidt zich door:
• Hoogwaardige panelen
• Hoogwaardige omvormers en optimizers
• Duurzame en milieuvriendelijk (plek 4 op SVTC Solar Scorecard)
• Eigen lokale en vakkundige installateurs
• Scherpe prijs door collectieve inkoop

Kijk op www.lokaalduurzaamcollectief.nl voor het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.