Een energieneutraal gerenoveerde woning; 100% betaalbaar en met blijvend lage woonlasten Een energieneutrale en comfortabele plek om te wonen, met net zoveel energieopwekking als de bewoner verbruikt. Dat is haalbaar én betaalbaar met de integrale aanpak van WNR. Onze bouwteams versnellen duurzame renovaties op kosten van de huidige energierekening.

De vraag om bestaande appartementencomplexen en flats te moderniseren wordt steeds groter. Dat vormt een fikse uitdaging voor tal van Verenigingen van Eigenaren (VvE). Hoe voldoe je verstandig aan de huidige eisen en wensen en krijgen de bewoners een toekomstgerichte woning met veel meer comfort? Een rode draad is immers vaak ook de wens fors te verduurzamen en aardgasvrij te worden. Met de aanpak van WNR maak je alle woningen in het gebouw 100% toekomstgericht, met het oog op wooncomfort, betaalbaarheid en gebruikswaarde voor de komende 30 jaar. Kies niet alleen voor wat nodig is, maar juist voor wat al kan!

Verduurzaming kan de katalysator zijn voor modernisering van bestaande woningen. Mits je overzicht hebt van alle mogelijkheden, technieken, processen, opbrengsten en kosten. En inclusief garanties, financiering en subsidies. Want alleen met een doortimmerd investeringsvoorstel krijg je de VvE-leden tijdens de ALV mee. Tijd voor een integrale aanpak. Dat doet WNR, samen met jou én de bewoners.

De bewoner betaalt niets extra als het huishoudboekje op orde is en krijgt een moderne woning of appartement zonder aardgas met blijvend lage woonlasten. Dankzij voorspelbare energieprestaties die wij 30 jaar garanderen.