Plushuis geeft sinds 2012 onafhankelijk advies aan vrijstaande particulieren die energieneutraal/-positief willen nieuwbouwen, verbouwen en wonen. Wij werken met een gestandaardiseerde methode aan een handzaam maatwerk-advies dat als basis dient voor overleg met de aannemer, architect en installateur.

Met de Plushuis rekentool© rekenen ze een viertal scenario's door van oplopend ambitieniveau. Ook bepalen ze welk type warmtepomp en zonnepanelen het beste passen. 

Klanten ervaren in een experience-tour door het Plushuis in Ede hoe fijn het wonen in zo’n huis van de toekomst is. 

Plushuis biedt volledig onafhankelijke adviseurs met een sterk regionaal netwerk van partners die harde prestatiegaranties afgeven op het eindresultaat.

Reacties

Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Wij hebben enkele jaren geleden ons huis uit 1963 op basis van een goed energie-plan van het Plushuis energie neutraal verbouwd en wij zijn sindsdien van het gas afgesloten. Terugkijkend kunnen we constateren dat het toenmalig opgestelde energie-plan van het Plushuis goed werkt. Het Plushuis heeft geleverd wat is afgesproken. Begin 2020 heeft het Plushuis weer een nieuw product geïntroduceerd om op energieniveau de 'Plushuizen' te monitoren. De metingen m.b.t. die monitoring worden met ons besproken. Het bedrijf blijft contact met de klant houden en dat stellen wij op prijs. Het is een groot aanbod van producten en aanbieders en ingewikkelde wet- en regelgeving binnen de energietransitie. In die ingewikkelde energiebranche is het voor de particulier zeer handig om een goed geïnformeerd en betrouwbaar bedrijf te kunnen raadplegen en een onafhankelijk advies te krijgen over de energiebalans van je huis. Het Plushuis is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en dat gekoppeld aan dat (beveiligde)meetportaal waar ons huis op energieniveau wordt gevolgd en geeft vertrouwen dat onze installatie ge-updated blijft.