Persoonlijk en professioneel advies en aanleg van groene daken

Meer Groene Daken is de grootste leverancier van Arnhem voor particulieren die een groen (schuur)dak willen. Zij begeleiden bij het realiseren van jouw droomdak.

Reacties

Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Via het project Steenbreek van de Gemeente Rheden hebben wij gekozen voor een sedumdak op onze uitbouw. Joke Hofstee van Meer Groene Daken is door de Gemeente Rheden aangesteld om dit te organiseren en de deelnemers te ontzorgen. Wij ervaren Joke als een zeer deskundige professional die een groot talent heeft om alles in goede banen te leiden en vooral om ons te ontzorgen. Ze is makkelijk toegankelijk, enthousiast, denkt mee en komt met goede behulpzame suggesties en oplossingen. Geen moeite is haar te veel, binnen haar mogelijkheden. Het groene dak is heel makkelijk zelf te leggen met de bijgeleverde instructies. Wij zijn super blij met ons groene dak en de ondersteuning van Joke!
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
Vanaf het eerste contact verliep alles heel soepel. Duidelijk verhaal, korte lijntjes en voorspoedige afwikkeling. We hadden binnen korte tijd een prachtig (zelf gelegd) groen dak!
Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Aanrader! Joke is een ervaren en deskundige professional met een groot organisatievermogen. Ons groene dak ziet er elk jaar mooier uit. Dit is zeker te danken aan Joke's prima instructie en nazorg!!