Bespaar door het inregelen van uw cv-installatie

90% van de CV-installaties zijn niet of niet goed ingeregeld. Dat wil zeggendat de kans zeer groot is dat die van u ook onnodig veel gas verbruikt. Endat is zonde voor uw portemonnee. Om te starten met besparen op uwstookkosten is de CV-inregelkit ontwikkeld. Met de CV-inregelkit kunt u zelfuw CV-installatie inregelen en aanzienlijk besparen op uw stookkosten. Debesparingen lopen op van circa €100,- tot wel €450,- per jaar!De CV-inregelkit is samengesteld om uw CV-installatie in huis goed in teregelen. Dat betekent dat u de radiatoren en/of vloerverwarming waterzijdiggaat inregelen. En daarnaast nog enkele instellingen gaat wijzigen voor uwCV-ketel. In de uitgebreide handleiding van de CV-inregelkit staat preciesuitgelegd hoe u te werk moet gaan. U hoeft niet te beschikken over technischekennis. Het enige wat u hoeft te doen, is de stappen in het uitgebreidehandboek te volgen en uit te voeren.

Reacties

Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Wij hebben de CV-inregelkit aangeschaft omdat wij onze woonkamer niet warm kregen. Het inregelen hebben we op een zaterdagochtend gedaan en qua tijd viel het ons mee. We zijn erg blij dat we grote verschillen zagen toen we begonnen met meten. Na de eerste instellingen van het inregelen van de radiatoren te hebben gedaan, werd de woonkamer al snel heerlijk warm. En dat is echt een genot als je dat een hele poos niet gehad hebt en een extra trui aan moest doen. De CV-ketel is ook een stuk rustiger gaan stoken. Onze slimme thermostaat gaf na twee maanden al een behoorlijke besparing aan in het aantal verbruikte kuub gas. We wachten met smart de kwartaalafrekening van onze energieleverancier af.
Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
De service is goed en duidelijk. Gebruiksvriendelijke kit en na het lezen van de instructie ook makkelijk om het zelf te doen. Ik wilde ook echt gas gaan besparen en was nog sceptisch in het begin. Na het zien van mijn energienota helemaal overtuigd. Prima product ik raad het iedereen aan.
Waardering: 
0
Uw beoordeling: Geen
Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. De CV-inregelkit is een goed samengesteld product, met alle componenten om gemakkelijk zelf de CV-installatie te kunnen inregelen. Het is vrij simpel, eerst moet men de radiatoren ontluchten, dit is gemakkelijk te vinden in het bijbehorende handboek. Via de site kun je met een unieke code inloggen met toegang tot rekenmachines die voor jou je situatie berekenen. Dit is handig. Ik ben zelf niet echt technisch onderlegd, toch is het wel gelukt met behulp van de plaatjes in het boek. Dit helpt zeker weten! Over de tijd wat er nodig was om alles goed in te regelen, ben ik niet ontevreden, maar het nam wel even wat tijd in beslag. Ik raad dit bedrijf zeker aan, zodra ik met een simpele vraag zar, werd deze vakkundig beantwoord door een van de medewerkers van het bedrijf.
Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Ik was vergeten om de sterren erbij te voegen! 5/5 sterren voor dit bedrijf.