SolVerde adviseert over en verkoopt duurzame energieproducten. Belangrijkste zijn zonnepanelen, hybride panelen (warmte en warm water), LED-verlichting en infrarood verwarming(sfolie).

Wij onderscheiden ons niet alleen door levering van topmerken tegen een scherpe prijs, maar ook door persoonlijke benadering van de klant. Daarvoor werken wij samen met bedrijven op gebied van subsidieaanvragen, asbestsanering, financiering en woningisolatie.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en volledig gecertificeerde montagebedrijven. Onze zonnepanelen en omvormers komen van grote, veelal beursgenoteerde fabrikanten.

Reacties

Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Top ! Goed meedenkend met de klant. Goede afwerking en snelle montage.
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
Goed verlopen. Wij hadden wel meer verwacht van de advisering bij de aanleg van de electriciteitskabel naar de meterkast. Dat hebben we zelf gedaan.
Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Voor de aanschaf van zonnepanelen is Dhr.Slotboom van SolVerde bij ons thuis geweest en heeft alle voordelen hiervan door genomen. Wat de beste zonnepanelen waren. We zijn toen na de offerte overeen gekomen tot de aanschaf van de panelen. De plaatsing van de panelen zijn heel goed en keurig geplaatst. Ook voor de teruggaaf van de BTW is gezorgd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen voor de aanschaf van zonnepanelen.
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
We hebben een prettige en adequate ervaring met dit bedrijf.
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
Goede service, montage en oplevering.
Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Sinds enkele jaren geleden hebben wij zonnepanelen van Solverde. Ik heb de aankoop bij Solverde als zeer prettig ervaren, goed advies, scherpe prijs en afspraken nakomen. De montageploeg was netjes, vakbekwaam en oplossingsgericht. De beloofde opbrengst van de zonnepanelen zijn ook behaald de laatste jaren. Kortom wij zijn een tevreden klant van Solverde en kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
Goede ervaring. Het duurde ruim een jaar voordat alles rond was (dat lag aan ons). In de tussentijd regelmatig contact gehad. positief over gesprekken en bezoek.
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
Prettig bedrijf, prettige mensen en soepel contact.
Waardering: 
4
Uw beoordeling: 4
Prettig contact, afspraken worden nagekomen, vlotte en goede installatie, kortom zeer tevreden.
Waardering: 
5
Uw beoordeling: 5
Goede ervaring met dit bedrijf. De montageploeg is top, vriendelijke mensen en vakbekwaam. Kortom zeer tevreden.