In 2020-2021 hield Klimaatgesprekken vier fantastische online inspiratiesessies met telkens tussen de 50 en 100 deelnemers. Dit najaar verzorgen zij de vijfde editie, in samenwerking met de provincie Gelderland.

Maak jij je zorgen over klimaatverandering en wil je, vanuit je eigen huis, geïnspireerd raken door gelijkgestemden? En wil je opladen om met frisse energie bij te dragen aan de klimaattransitie? Het kan extra waardevol voor je zijn als je woont of werkt in Gelderland, omdat we enkele provinciale voorbeelden noemen en je grote kans hebt mensen te ontmoeten uit Gelderland, maar iedereen is welkom. Doe dus mee aan de gratis* online inspiratiesessie op zondag 14 november van 15:00 – 17:15 uur!

Er is plek voor maximaal 100 deelnemers, dus vol = vol. De sessie vindt plaats via Zoom en instructies hiervoor ontvang je vooraf per mail.
* Deelnemen kan kosteloos, dankzij de Provincie Gelderland. Niettemin wordt een donatie aan Stichting KlimaatGesprekken natuurlijk gewaardeerd!

Doe mee en…
Ontmoet gelijkgestemden
Krijg een boost voor je klimaatdrive: veilig delen en inspirerende verhalen
Krijg tips voor hoe je anderen betrekt bij groene acties en de kansen in je eigen provincie, voorbeelden uit Gelderland
Geef of krijg hulp bij klimaatacties of je gespreksdilemma’s
Beleef een middag vol bezinning, lol en plezier

Wist je dat?
Weervrouw Margot Ribberink klimaatcoach is bij KlimaatGesprekken? Zij woont in Gelderland en zal een van de hosts zijn bij deze sessie en haar unieke ervaring en tips delen.
En dat er september 2021 een verkorte versie van het Gelders klimaatplan is verschenen, volop maatregelen en tips waar burgers wat aan hebben? Dit plan delen we uiteraard.

Reserveer een plekje door je aan te melden via het aanmeldformulier! https://www.klimaatgesprekken.nl/online-inspiratiesessie/