Duurzaamheidsmarkt
Verzorgd door de Bibliotheek Veluwezoom
Huis-, tuin- en keukentips voor een mooiere wereld! Lokale, duurzame organisaties en initiatieven delen innovatieve en praktische tips met iedereen die duurzamer wil leven rondom huis en tuin.

Buurtgenoten en lokale organisaties zijn met kraampjes aanwezig in de Bibliotheek (een van de duurzaamste ontmoetingsplekken in de gemeente ;-)) om hun tips te delen en jou te inspireren een volgende stap te zetten in duurzaamheid. Kom kennismaken! De inloop is gratis en aanmelden is niet nodig.

In Dieren:

opening door wethouder Dorus Klomberg
de gemeente Rheden
Werkgroep duurzaam Dieren West
Werkgroep 'Duurzame Veluwezoom'van IVN Oost-Veluwezoom
Tante Pollewop Events
Stichting de Tuin van Sjef
Bijenlint
My wheels
stichting De zwaluw aan de balken bouwt
het Peukenmeisje
gespreks- ideeëntafels waar je jouw briljante ideeën kunt bespreken met een deskundige
'Zeepkistpresentaties' door bevlogen personen en organisaties
IVN-wandelingen rondom De Bundel

Over het thema: Duurzaam leven rondom huis en tuin
Duurzaamheid is een breed begrip. Een actueel onderwerp dat in Den Haag, in Brussel én wereldwijd hoog op de agenda staat. Maar wat kun je er zélf eigenlijk mee? Dicht bij huis en in je eígen leven? Welke praktische voorbeelden van buurtgenoten, lokale initiatieven en organisaties inspireren jou om de wereld een beetje mooier te maken?
De Bibliotheek Veluwezoom informeert en inspireert je van oktober 2021 t/m mei 2022 met een gevarieerd programma voor iedereen die duurzamer wil leven rondom huis en tuin. Met (onder meer) een duurzaamheidsmarkt, tips om je tuin te vergroenen, om vitaal en gezond te blijven, verspilling tegen te gaan én met de bekende specialisten op gebied van weer, klimaat en duurzaamheid Margot Ribberink en Reinier van den Berg!
Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/thema